Brandsø – 2005-06-19

Jepsen og jeg ville bruge det gode søndagsvejr på vandet. Vi aftalte (jeg overtalte vist Jepsen..) at mødes ved Sandager Næs og sejle ud til Brandsø i lige linie. Godt 10km derudaf. Jeg fik vist også 'aftalt' med Jepsen at vi skulle rulle og lave makkerredninger, også med alle i vandet - ude hvor der var max dybde og max afstand til land. Han så godt nok forkert ud i ansigtet.
Dernæst huskede han på at aflevere kajakbogen "Deep Trouble" til mig.....

På vej til Brandsø, in the middle of nowhere, lavede vi så de aftalte rul uden den store dramatik. Det er rart når rullet efterhånden bare virker. Vel i land på øst-spidsen af Brandsø holdt vi middagsrast.

Videre med uret om Brandsø, det er er en rigtig dejlig ø, hvilket vel også er grunden til at Wedellsborg er ved at bringe den tilbage til sin oprindelige u-opdyrkede tilstand.

Nord og NØ på øen går Sælhage næsten en kilometer ud med to tanger - så der gider man ikke gå i land, hvis det kan undgås. Men vi brugte tangen til at iføre os våddragter igen, dels fordi der forestod et kryds, dels fordi vi stadig manglede nogle øvelser.

Vi valgte at lave øvelserne lidt væk fra trafikken, for at få arbejdsro fra hjælpsomme sejlere - dem var der en del af.

"hjææælP, hjææælP" lød det pludselig ud over de øde vande. Jepsen første tanke var om der var nogen der kunne høre mig - han syntes jeg lød lidt pinlig..??!! Hvad gi'r i, jeg var jo i livsfare, mindst. Nå han får da besindet sig til en makkeredning som kører efter bogen, hvorefter vi bytter roller. Næste øvelse er begge mand i vandet, men det er heller ikke noget problem.

Efter veloverståede heltegerninger går vi på land ved Wedellsborg, og af-fører os våddragterne igen forinden det det sidste stykke vej - de er nu rarest at undgå.

8:50 --> 15:30: 28km totalt, 6km/t i gennemsnit

Rute

steen bondo

Valid HTML 4.01 Transitional